ATM STUDIO

Castigi între 2.000-20.000 $/ lunar!

Vino alaturi de o echipa tanara, profesionista, devotata si pregatita sa-ti ofere sprijin in construirea unei cariere de succes ca model. Cu ATM Studio dai unda verde implinirii visurilor tale!

Aplica Acum

100% LEGAL

Lucrezi cu un studio care beneficiaza de toate aprobarile legale necesare pentru desfasurarea activitatii in conditii de siguranta si profesionalism.

TRAINING

Beneficiezi de suport permanent pentru a te familiariza cu acest domeniu si pentru a obtine performantele pe care ti le doresti.

CONFIDENTIALITATE

Te bucuri de respect si confidentialitate. Confidentialitatea este una din valorile cheie ATM Studio care ne garanteaza succesul in aceasta activitate.


PROFESIONALISM

Colaborezi cu o echipa formata din profesionisti cu o experinta de peste 10 ani in acest domeniu: antreprenori, specialisti in marketing sau in consultanta financiara.

STUDIO PREMIUM

Beneficiezi de un spatiu de lucru echipat corespunzator pentru a putea sustine dezvoltarea unei cariere sigure si de succes in acest domeniu. ATM fiind singurul studio din lunme cu streaming de cea mai buna calitate.

MANAGER MODEL

Ca model, beneficiezi de un trainer si manager individual, care iti ofera consiliere gratuita si sprijin pe toata durata contractului.

PROGRAM FLEXIBIL

Stim ca ai si alte responsabilitati, de aceea tu esti cea care isi stabileste programul de lucru, in functie de prioritatile si nevoile tale.

Te asteptam in echipa ATM Studio!

Programeaza-ti astazi interviul si da start noii tale vieti de lux!

Te așteptam la studio sa cunosti echipa, sa vizitezi spatiul unde iti vei desfasura activitatea si sa afli de la modele cu experienta detalii despre castigurile pe care le poti realiza colaborand cu noi.

Suna la

+40745919231

Urmareste-ne