Despre

ATM STUDIO SIBIU

Povestea ATM Studio Sibiu a inceput din dorinta de a transforma perceptia oamenilor despre videochat. Acest domeniu controversat, mereu inconjurat de prejudecati, poate fi, de fapt, unul generator de venituri considerabile, care ofera o motivatie puternica modelelor sa reuseasca in viata, urmand o cariera de succes intr-un domeniu 100% legal, printr-o continua dezvoltare profesionala.

Asa cum spune si numele, ATM (A Team Maker), motorul acestui business este activat si sustinut de echipa noastra complexa si profesionista, alcatuita din antreprenori, specialisti in marketing sau in consultanta financiara.

Una din intentiile noastre a fost de la inceput formarea de locuri de munca in acest domeniu, prin dezvoltarea de activitati de tip Live Entertaining, care ajuta modelele sa isi construiasca o cariera solida si sa profite de oportunitati nemarginite.

Studio-ul nostru premium, echipat cu cele mai noi tehnologii din domeniu si decorat intr-un stil luxuriant, este manageriat de profesionisti cu peste 10 ani de experienta. Ne diferentiem de celelalte studiouri de acest tip prin profesionalism si respect in interactiunea cu modelele din echipa. Garantam confort, siguranta, confidentialitate si venituri substantiale modelelor noastre, dar si sprijin constant in indeplinirea visurilor si obiectivelor in cariera. Lucrând intens la dezvoltarea personală și mindset, modelele noastre pot obtine rezultate deosebite si venituri care sa le permita sa-si indeplineasca cele mai indraznete visuri.

Aplica Acum

Sibiu

STUDIO PREMIUM

ATM Studio este localizat intr-o zona linistita, care confera intimitate si permite pastrarea confidentialitatii modelelor. Studio-ul se afla intr-o cladire moderna, creata si echipata pentru desfasurarea activitatii de videochat in conditii de siguranta. Echiparea performanta (studio-ul cu cel mai bun streaming din lume) si decorul elegant de la interior asigura modelelor o stare de confort si incredere pe tot parcursul programului de lucru.

Play Video

CLICK AICI PENTRU REDA VIDEO

CASTIGURI GARANTE

Un model care colaboreaza cu ATM STUDIO poate sa obtina din videochat castiguri garantate din prima luna cuprinse intre 2.000-20.000 dolari/ luna. Veniturile fluctueaza in functie de experienta modelului, motivatia acesteia de a-si perfectiona tehnica de interactiune cu membrii platformei, de cunostintele de limba engleza pe care le detine si, cel mai important, de abilitatea fiecareia de a invata si performa in acest domeniu.

Volumul de munca poate influenta veniturile lunare insa calitatile modelului vor face diferenta. Indiferent de experienta acesteia, noi o sprijinim sa se dezvolte, oferindu-i cursuri de dezvoltare personala, cursuri de imbunatatire a comunicarii in limbi straine, precum si de make-up.

ATM Studio colaboreaza direct cu fiecare model in parte, conferindu-i sustinere in functie de planul de business bine stabilit al fiecareia. Echipa noastra ajuta permanent la imbunatatirea acestui plan de business pentru a sustine modelul sa-si maximizeze castigurile.

Sibiu

FAMILIA ATM STUDIO

Consideram modelele care colaboreaza cu noi o parte importanta din FAMILIA ATM STUDIO. Ne straduim permanent sa le oferim cele mai bune conditii pentru desfasurarea activitatii, un mediu de lucru prietenos, relaxant si stress free, precum si sustinere financiara. Pachetul de beneficii oferit modelelor cuprinde inclusiv vacante in locuri cu peisaje deosebite, sesiuni prelungi si reconfortante de relaxare la SPA, dar si oportunitatea de a-si indeplini dorintele personale (achizitionarea casei sau masinii mult visate, operatii estetice si multe altele).

Esti sustinuta in desfasurarea activitatii de videochat de o echipa formata din specialisti pregatiti la nivel de mentori: antreprenori, psihologi, profesori licentiati in limbi straine, make-up artisti si consultanti financiari. Fiecare membru al echipei te va sprijini constant in dezvoltarea ta personala si in construirea carierei tale de model.

Ca model, poti solicita concediu de odihna oricand doresti. Poti lucra de exemplu câteva ore pe zi sau chiar toată ziua.

Pentru a obtine succes in aceasta cariera, trebuie sa inveti sa te iubesti pe tine insati si sa fii constienta de atuurile tale. Acest job te poate ajuta sa iti cresti increderea in tine, sa obtii un venit constant si considerabil, dar si sa inveti sa iti pui in valoare calitatile. Acest domeniu este despre diversitate si despre celebrarea unicitatii.

ECHIPA DE PROFESIONISTI

Echipa ATM Studio este alcatuita din profesionisti cu experienta in gestionarea eficienta a activitatii in acest domeniu. Fiecare membru al echipei a fost atent selectionat pentru a respecta si sustine printr-o conduita ireprosabila valorile ATM Studio:

Seriozitate

Profesionalism

Confidentialitate

Respect

Performanta

100% LEGAL

Lucrezi cu un studio care beneficiaza de toate aprobarile legale necesare pentru desfasurarea activitatii in conditii de siguranta si profesionalism.

CASTIGURI GARANTATE

Poti castiga in medie 2.000 – 20.000 dolari/luna

CONFIDENTIALITATE

Te bucuri de respect si confidentialitate. Confidentialitatea este una din valorile ATM Studio care ghideaza intreaga activitate a echipei si transforma interactiunea cu modelele intr-una de succes.

PROFESIONALISM

Colaborezi cu echipa formata din profesionisti cu o vasta experinta in domeniu, antreprenori, specialisti in marketing sau in consultanta financiara.

STUDIO PREMIUM

Iti punem la dispozitie o echipare performanta pentru desfasurarea activitatii in cele mai bune conditii, care sa te ajute să dezvolti o cariera reusita. ATM este studio-ul cu cel mai bun streaming din lume.

CONSILIERE GRATUITA

Ca model, beneficiezi de un trainer si manager individual, care iti ofera consiliere gratuita si te ajuta pe toata perioada contractului.

Te asteptam in echipa ATM Studio!

Programeaza-ti astazi interviul si da start noii tale vieti de lux!

Te așteptam la studio sa cunosti echipa, sa vizitezi spatiul unde iti vei desfasura activitatea si sa afli de la modele cu experienta detalii despre castigurile pe care le poti realiza colaborand cu noi.

Suna la

+40755 286 951

Urmareste-ne