Despre

ATM STUDIO SIBIU

La ATM Studio localizat in Sibiu este un studio premium, manageriat de o echipa de profesionisti cu experinta in acest domeniu. Ne diferentiem de celelalte studiouri de videochat prin profesionalism si prin relatia noastra cu modelele. Pentru noi confortul, siguranta, confidentialitatea si potentialele venituri pe care le oferim modelelor sunt prioritare.

Aplica Acum

Sibiu

STUDIO PREMIUM

Locatia a fost gandita in cel mai mic detaliu pentru a oferi cele mai bune conditii pentru modele fiind optimizata special pentru activitate de videochat. STUDIO-ul se afla intr-o cladire moderna dezvoltata pentru acesta activitate.

Play Video

CLICK AICI PENTRU REDA VIDEO

CASTIGURI GARANTE

Un model colaborator al ATM STUDIO poate castiga in general din videochat intre 800$ si 20.000$. Veniturile depind foarte de mult de model, si de cat de motivata este, de cat de bine cunoste limba engleza si, cel mai important, de cat de mult este dornica de a invata si performa in acest domeniu.

Sibiu

FAMILIA ATM STUDIO

Modelele noastre fac parte din FAMILIA ATM STUDIO, oferim cele mai bune conditii de lucru, un mediu de lucru prietenos, relaxant si stress free. Pe langa asta oferim vacante si sesiuni de relaxare la SPA.

ECHIPA DE PROFESIONISTI

Din echipa noastra fac parte doar profesionisti cu o vasta experinta in acest domeniu. Fiecare membru al echipei a fost atent selectionat pentru a respecta principiile nostre: seriozitate, profesionalism, confidentialitate, performanta.

100% LEGAL

Studio-ul nostru beneficiaza de toate aprobarile legale in vederea desfasurarii activitatii

CASTIGURI GARANTATE

Castigi cel putin 1.000 EURO/lunar,

CONFIDENTIALITATE

Confidentialitatea este unul din punctele noastre forte cand vine vorba de colaborarea cu modelele noastre.

PROFESIONALISM

Din echipa noastra fac parte doar profesionisti cu o vasta experinta in acest domeniu.

STUDIO PREMIUM

Beneficiati de toate dotarile necesare pentru a putea avea o cariera de succes.


Manager model

Fiecare model in parte va beneficia de un trainer si manager individual, care il va consilia si ajuta pe intreaga perioada .

Hai sa lucram impreuna

Vino la un interviu

Te așteptam sa te convingi de castigurile pe care echipa noastra te poate ajuta sa le ai lunar!

Suna la

+40755 286 951

Urmareste-ne