ATM STUDIO

INTREBARI FRECVENTE

Ce varsta trebuie sa am sa pot desfasura aceasta activitate?

La ATM STUDIO modelele de videochat trebuie sa aiba minimum 18 ani impliniti.

Videochatul este legal?

ATM STUDIO respecta legislatia in vigoare cu privire la acest domeniu, activitatea sa fiind 100% legala. Fiecare model incheie un contract specific cu ATM STUDIO, contract care respecta toate cerintele legale.

Activitatea de videochat consta in legatura directa prin intermediul calculatorului si al camerei web cu diverse persoane din alte tari. Acestia platesc un pret per minut de-a lungul sesiunii de videochat.

Cat pot castiga in prima luna ?

ATM STUDIO garanteaza un castig de minimum 1.000-5000 Euro din prima luna.

Cat pot castiga din acesta activitate?

Un model colaborator ATM STUDIO poate castiga, in medie, din videochat intre 2.000$ si 20.000$/luna. Veniturile depind foarte de mult de implicarea si experienta modelului, de cat de motivata este, de cunostintele de limba engleza pe care le detine si de abilitatea acesteia de a invata permanent si de a performa in acest domeniu.

In studio lucreaza cupluri sau baieti?

ATM STUDIO colaboreaza exclusiv cu persoane de sex feminin.

Ca model beneficiez de confidentialitate?

Confidentialitatea este unul din punctele forte care garanteaza o colaborare de succes cu modelele noastre. Numele modelului nu va fi dezvaluit catre persoane din afara studio-ului. Modelele folosesc pseudonime pe website-urile pe care activeaza.

Care este comisionul platit unui model?

Apreciem munca depusa, seriozitatea si dorinta de a progresa, de aceea comisionul platit modelelor din cadrul ATM STUDIO poate ajunge pana la 75% din castigurile totale.

Programul este flexibil?

Modelele isi stabilesc programul de lucru in functie de prioritatile si necesitatile lor de la o saptamana la alta.

Ai intrebari suplimentare? Nu ezita sa ne contactezi!

Pune o intrebare

Te asteptam in echipa ATM Studio!

Programeaza-ti astazi interviul si da start noii tale vieti de lux!

Te așteptam la studio sa cunosti echipa, sa vizitezi spatiul unde iti vei desfasura activitatea si sa afli de la modele cu experienta detalii despre castigurile pe care le poti realiza colaborand cu noi.

Suna la

+40745919231

Urmareste-ne