ATM STUDIO

VIDEOCHAT DE ACASA

Cei peste 11 ani de experienta in videochat ne-au invatat ca, pentru 99% dintre modele, sa faca videochat la un studio special amenajat este mai eficient decat sa faca videochat de acasa.

Veniturile unui model care lucreaza intr-un studio de videochat, cu un program de minimum 40 de ore pe saptamana, sunt in medie cu 200% pana la 500% mai mari decat cele ale unui model care lucreaza pe site-uri de videochat de acasa.

Daca te afli intr-o locatie unde nu detinem inca un studio de videochat si nici nu iti doresti sa te muti intr-un oras unde exista un-ATM-Studio, oferim solutii de colaborare pentru modelele care vor sa faca videochat de acasa.

Care sunt beneficiile de care te bucuri atunci cand faci videochat de acasa, colaborand cu cel mai bun studio de videochat din Romania, ATM-Studio?

  • Primesti un comision de pana la 95% din vanzari (80% este comisionul de baza si se adauga bonusuri de maximum 15% pentru numarul de ore online, pentru volumul de incasari si pentru fidelitate).
  • Iti oferim instructiuni pas cu pas pentru setarea conturilor, a softurilor si a calculatorului, precum sfaturi despre optimizarea imaginii si un manual complet de training.
  • In plus, ai acces la o adresa dedicata de Skype pentru ca tu sa poti cere ajutor ori de cate ori ai nevoie.
  • La solicitarea ta, ne putem ocupa si de promovarea internationala a brandului tau de model, dar trebuie sa-ti asumi public acest job in momentul in care decizi ca doresti ca ATM Studio sa te promoveze public (sansele ca familia sau cunoscutii sa afle de activitatea ta cresc in momentul in care incepe promovarea ta publica).
  • Suplimentar, daca doresti, poti face sesiuni foto, make-up si video in studiourile noastre, platind doar costul de realizare a materialelor respective.
  • Pentru mai multe informatii despre programul chat de acasa poti lua legatura cu managerul de proiect prin email: cariere@atmstudio.ro sau la numarul de telefon/WhatsApp +40755 286 951. Te rugam sa specifici ca doresti sa lucrezi de acasa, sa adaugi cateva poze cu tine si locatia de unde vei lucra. Acceptam modele de sex feminin (fete).

Care sunt asteptarile pe care le are ATM Studio de la modelele colaboratoare?

  • Seriozitate si perseverenta. Chiar daca alegi sa faci videochat de acasa, daca vrei sa obtii venituri substantiale, este necesar sa lucrezi in fiecare zi, intr-un interval orar bine stabilit, pentru ca membrii sa stie cand te pot gasi online.
  • Echipamente si dotari de calitate. Lucrand de acasa, va fi necesar sa investesti in achizitionarea de echipamente tehnice performante. Desfasurarea activitati de videochat de acasa presupune la inceput niste costuri. Va fi necesar sa investesti o suma de bani considerabila in echipamente de calitate. Ai nevoie de un calculator cu procesor de minimum i5 si 4Gb RAM (Preferabil i7 cu 8Gb RAM), un webcam decent (recomandam Logitech c920), lumini tip umbrela de difuzie si un decor adecvat. Noi iti putem oferi toate detaliile pentru a alege cele mai potrivite si economice solutii.
  • Foto si video profesionale. Pentru a incepe o colaborare cu ATM Studio, ai nevoie de minimum 10 poze realizate profesional (nu nud) si 2 materiale video de 1 minut.
  • Internet de calitate. Daca internetul nu functioneaza corespunzator, sansele tale de a obtine castiguri mari din videochat scad dramatic. Ai nevoie de internet de calitate, pe care noi il putem testa pentru a ne asigura ca functioneaza la standardele necesare pentru desfasurarea acestei activitati (excludem din start wireless si internetul mobil).
Aplica Acum

Te asteptam in echipa ATM Studio!

Programeaza-ti astazi interviul si da start noii tale vieti de lux!

Te așteptam la studio sa cunosti echipa, sa vizitezi spatiul unde iti vei desfasura activitatea si sa afli de la modele cu experienta detalii despre castigurile pe care le poti realiza colaborand cu noi.

Suna la

+40745919231

Urmareste-ne