ATM STUDIO

VIDEOCHAT DE ACASA

Dupa cei peste 11 ani de experienta in videochat un lucru ne este clar: pentru 99% dintre modele a face videochat la un studio este mai eficient decat a face videochat de acasa.

Veniturile unui model care lucreaza intr-un studio de videochat, cu un program de minim 40 de ore pe saptamana, sunt in medie cu 200% pana la 500% mai mari decat cele ale unui model care lucreaza pe site-uri de videochat de acasa.

Daca te afli intr-o locatie unde nu detinem inca un studio de videochat si nici nu iti doresti sa te muti intr-un oras unde exista un ATM-Studio, oferim totusi si solutii de colaborare pentru modelele care vor sa faca videochat de acasa.

Ce beneficiile ai la videochat de acasa, alaturi de cel mai bun studio de videochat din Romania, ATM-Studio?

  • Vei primi un comision de pana la 95% din vanzari (80% este comisionul de baza si se adauga bonusuri de maxim 15% pentru numarul de ore online, pentru volumul de incasari si pentru fidelitate alaturi de ATM-Studio).
  • Noi iti vom oferi instructiuni pentru setarea conturilor, a softurilor si a calculatorului, sfaturi despre optimizarea imaginii si un manual complet de training.
  • In plus, ai acces la o adresa dedicata de Skype pentru a cere ajutor ori de cate ori ai nevoie.
  • La solicitarea ta, ne putem ocupa si de promovarea internationala a brandului tau de model, dar trebuie sa-ti asumi public acest job in clipa cand vrei sa te promovam (cunoscutii sau familia pot afla oricand de el si daca nu te promovam, dar sansele sa se intample cresc atunci cand esti promovata).
  • Suplimentar, daca vrei, poti face sesiuni foto, make-up si video in studiourile noastre, platind doar costul de realizare a materialelor respective.
  • Pentru mai multe informatii despre programul chat de acasa puteti lua legatura cu managerul de proiect prin email cariere@atmstudio.ro sau la numarul de telefon/WhatsApp +40755 286 951 , specificand ca doriti sa lucrati de acasa, de ce si adaugand cateva poze cu voi si locatia de unde vreti sa lucrati. Acceptam modele de sex feminin (fete). Ce asteptam de la modelele care aleg sa faca videochat acasa sub ATM-Studio:
  • Seriozitate si perseverenta. Chiar daca alegi sa faci videochat de acasa, daca vrei sa faci bani seriosi este necesar sa lucrezi in fiecare zi, intr-un interval orar stabil, pentru ca membrii sa stie cand te pot gasi online.
  • Echipamente si dotari de calitate. Achizitionarea echipamentului tehnic va trebui sa o faci singura. Videochatul de acasa nu este deloc ieftin la inceput pentru ca va trebuie sa investesti o suma de bani considerabila in echipamente de calitate. Ai nevoie de un calculator cu procesor minim i5 si 4Gb RAM (Preferabil i7 cu 8Gb RAM), un webcam decent (recomandam Logitech c920), lumini tip umbrela de difuzie si un decor adecvat. Evident, noi iti putem oferi toate detaliile pentru a alege cele mai potrivite si economice solutii.
  • Foto si video profesionale. Pentru a putea incepe sa lucrezi cu noi, trebuie sa ai macar 10 poze profesionale (nu nud) si 2 materiale video de 1 minut.
  • Internet de calitate. Daca internetul merge prost, atunci sansele de a obtine castiguri mari din videochat sunt zero. Deci, ai nevoie de internet de calitate, pe care noi il putem testa pentru a ne asigura ca functioneaza corespunzator (excludem din start wireless si internetul mobil).
Aplica Acum

Hai sa lucram imnpreuna

Vino la un interviu

Te așteptam sa te convingi de castigurile pe care echipa noastra te poate ajuta sa le ai lunar!

Suna la

+40745919231

Urmareste-ne